fbpx
Home Events Cobot-Days
Event Web Picture

Cobot-Days

The Cobot Days are coming up!

Get to know us, our partners and the collaborative robots from Universal Robots more closely. Learn more about possible applications, see the cobots in action in various applications and exchange ideas with experts and consultants from us and our partners.

A day full of opportunities and possibilities, with presentations, exchanges and selected example applications demonstrated live on-site with our UR cobots.

Secure one of the limited seats and let us inspire you.

Please note that the Cobot Days will be held in the Romandie and the presentations will be in French.

When: November 25th
Duration: 8.30 a.m. to 4.30 p.m.
Place: Fondation Le Camp, Rue du Camp 7, 2028 Vaumarcus

Partners present:

Topics:

  • To discover the multiple application possibilities and trends in collaborative robotics.
  • Presentation of the eco-system of the market leader Universal Robots.
  • Presentations by each partner with live application examples.
  • Personal exchange with experts on site.

Live application examples:

  • Bin picking application 3D camera with AI software (CHROMOS Group AG).
  • Quality control with Retina Deep Learning software (“3HLE” Automation et Robotique SA)
  • Dosing application (Horosys SA)
  • Palletizing application (ALPS Automation SA, Vouvry & Alps Safety SA)

Schedule:

08:30 Welcome => coffee and croissant for the introduction
09:00 Presentation of CHROMOS Group & Universal Robots by Alexander Link (30min)
09:30 Horosys presentation: Simulation with RoboDK presented by Christophe Taramacaz (30min)
10:00 Coffee break + Tour of the room with exchange on the applications of each partner (open house style)
10:45 3HLE Presentation: Quality Inspection with Retina Deep Learning presented by Hoang Lê (30min)
11:15 ALPS Automation & Safety presentation: The 2006/42/CE directive applied to collaborative robotics presented by Vincent Grasset & Yves Galley (30min)

12:00 Business lunch

13:15 Presentation of CHROMOS Group & Universal Robots by Alexander Link (30min)
13:45 3HLE Presentation: Quality Inspection with Retina Deep Learning presented by Hoang Lê (30min)
14:15 Coffee break + Tour of the room with exchange on each partner’s applications (open house style)
15:00 Horosys presentation: Simulation with RoboDK presented by Christophe Taramacaz (30min)
15:30 ALPS Automation & Safety presentation: The 2006/42/CE directive applied to collaborative robotics presented by Vincent Grasset & Yves Galley (30min)
16:00 Exchange and feedback

Route to destination from Highway Exit Vaumarcus:

IMPORTANT: Your health is very important to us. That is why we fully implement the requirements of the BAG. Therefore, it is necessary for each participant to have a Covid certificate in order to participate.
You still can’t participate? In this case we are happy to offer you a live Cobot demo at our premises or at yours. This can also be done online.
Just contact us.

Date

25 Nov 2021
Expired!

Time

8:30 - 16:30

Location

Fondation Le Camp
Fondation Camp, Route du Camp 7, 2028 Vaumarcus
Category

Organizer

CHROMOS Group AG
Email
industrial@chromosgroup.ch
QR Code
Go to Top